Hoe kan ik snel en veilig betalen?

Wij werken graag zo snel mogelijk jouw bestelling, boeking voor een spreekuur en zo en jouw inschrijvingen voor een cursus, af. En we werken ook graag duurzaam, daarom sturen wij eigenlijk nooit papieren facturen, maar gaat alles via de mail: factuur@vanleijenoverheidsrecht.nl.

Betaal voortaan via Ideal

Nu gaan we weer een stapje verder: je kunt vanaf nu gemakkelijk betalen via iDeal.
Wanneer je betaalt via iDeal, dan ontvangen wij direct een bevestiging van je betaling en wordt je order ook direct afgerond. Dit is dus veel gemakkelijker, want je ontvangt meteen alle informatie omtrent je aankoop en eventuele producten kunnen wij zo snel mogelijk naar je toesturen.

Kies je voor Overmaking, dan ontvang je per e-mail een factuur met daarin alle gegevens om de order te betalen. Het kan alleen enkele dagen duren voordat je betaling bij ons binnen is, wij deze gecontroleerd hebben en de order hebben afgerond. Daarom zal er enige tijd overheen gaan voordat je order afgerond wordt.

Wij werken graag zo snel mogelijk jouw bestelling, boeking voor een spreekuur, jouw inschrijvingen voor een cursus en dergelijke, af.

Betaal dus aub zo veel mogelijk via Ideal. Dat werkt makkelijker en sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *