Wat doe jij met jurisprudentie?

Wat doe jij met jurisprudentie?

Vakliteratuur: “hellup” of “hoera”?
Als jurist moet ik natuurlijk mijn vak bijhouden. En ik vind het ook leuk, om jurisprudentie te lezen. Ik knauw dus heel wat leesvoer weg. Daarnaast zien we bij de Van Leijen Academie dat de eerste aanmeldingen binnen komen voor de jurisprudentiedagen van 2016. Ook hebben we extra congresbundels (mét een mooi jurisprudentieoverzicht illegaal grondgebruik en verjaring over het jaar 2015) moeten laten drukken van het derde Nederlands congres illegaal grondgebruik, om alle aanvragen te kunnen honoreren.

Dat betekent dat veel professionals belangstelling hebben voor jurisprudentie. En dat is prettig, want kennis is natuurlijk heel belangrijk voor professionals die hun vak serieus nemen en goed werk willen leveren.

Maar, hoe doe je dat eigenlijk?
Hoe vaak en veel lees jij eigenlijk jurisprudentie?

Laat het me weten door deze enquete in te vullen.

Het duurt een paar minuutjes en ik ben er erg blij mee.

PS: Onder de eerste 25 deelnemers verloten wij 3 koffiemokken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *