Beste bewoner van de Boslaan/het Bospad,

Samen met de gemeente is Van Leijen Overheidsrecht bezig om het gebruik van gemeentegrond in de Boslaan/het Bospad in kaart te brengen en oplossingen te vinden. Hier vindt u extra informatie over dit project.

Toegang aanvragen tot mijn online dossier
Afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek bij u thuis

Van Leijen Overheidsrecht is een gespecialiseerd bureau uit Den Bosch dat zich bezighoudt met het in kaart brengen van grondgebruik. De gemeente Geldrop-Mierlo heeft besloten dit project samen met Van Leijen Overheidsrecht aan te pakken vanwege de specifieke kennis en kunde. Het team van Van Leijen Overheidsrecht bestaat uit:


mr. drs. Liesbeth van Leijen

Liesbeth heeft meer dan 25 jaar ervaring bij de overheid. Ze werkte als ambtenaar voor diverse gemeenten en de provincie Noord-Brabant.

In 2010 begon zij Van Leijen Overheidsrecht. Sedertdien hebben tientallen gemeenten hun dossiers aan haar voorgelegd. Vele ambtenaren, gemeentebesturen en andere professionals volgen haar cursussen over verjaring, grondgebruik en dergelijke in de Van Leijen Academie.

mr. Zoulikha Haya 

Zoulikha studeerde cum laude af als jurist bestuurs- en privaatrecht bij de Universiteit van Tilburg. Ze kan razendsnel schakelen in dossiers en leerstukken en brengt in de omgang met mensen de zo nodige bedachtzaamheid, persoonlijke aanpak en juridische scherpzinnigheid met zich mee. Haar kennis van het vastgoedrecht legt ze binnenkort vast in haar eerste boek over de wegenlegger. Een echte alleskunner.

Globale planning

 

U kunt ons altijd benaderen met vragen en opmerkingen over dit project. Belt u gerust naar 040 – 2893 829 of stuur een mail naar boslaan@geldrop-mierlo.nl.