Liesbeth van Leijen en Van Leijen Overheidsrecht in de media over Illegaal Grondgebruik

Steeds meer mensen hebben te maken met illegaal grondgebruik. Van ruzie met de buren over de erfgrens tot een brief van de gemeente dat er een stuk gemeentegrond in gebruik is, wij zien veel van deze gevallen voorbij komen.

Ook de media heeft aandacht voor deze zaken en vaak wordt Liesbeth gevraagd hier als jurist het e.e.a. over te vertellen.

Op deze pagina vind je de verschillende artikelen en tv-programma’s waarin Liesbeth is verschenen en tips heeft gegeven over wat je moet doen als jij ook in zo’n situatie terecht bent gekomen.

Rijnboutt Magazine – Juni 2019

In juni 2019 werd Liesbeth geïnterviewd voor het Rijnboutt Magazine. Het artikel gaat over de openbare ruimte en het vervagen van de grenzen in de openbare ruimte.

Lees hier het complete artikel terug.

Kassa over illegaal grondgebruikAflevering Kassa – 17 november 2018

Op 17 november 2018 was Liesbeth te gast bij het NPO programma Kassa om achtergrond informatie te geven.  In Leidschendam-Voorburg hadden bewoners gemeentegrond toegeëigend als eigen tuin en daarvoor bericht ontvangen van de gemeente. Liesbeth vertelde hoe dit werkt en wat je kan doen om dit te voorkomen.

Het hele fragment kan je hier terugkijken.

Of lees het artikel die over deze zaak door Kassa is geschreven. Hier lees je ook de tips van Liesbeth over wat je kunt doen bij illegaal grondgebruik en snippergroen.