Jurisprudentiedag

In verband met de coronamaatregelen zijn er voorlopig geen jurisprudentiedagen gepland.

Voor professionals. In één dag helemaal weer up to date zijn in illegaal grondgebruik en de rechtspraak. Bespreek jouw dossiers met collega’s en mr. drs. Liesbeth van Leijen.

Download folder

 

Deze dag is speciaal opgezet voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, vastgoedprofessionals, advocaten en notarissen en andere professionals die hun vak willen bijhouden. We gaan vanuit de rechtspraak zó de praktijk in: jouw praktijk. Je krijgt volop de kans om jouw dossiers en cases te bespreken.
Elke jurisprudentiedag wordt georganiseerd door de Van Leijen Academie. De jurisprudentiedagen zijn een paar keer per jaar. De eerstvolgende jurisprudentiedag worden gehouden op 20 november 2018 in Den Bosch.
Een jurisprudentiedag kan je ook in huis halen, dus exclusief voor jouw organisatie. Nodig eventueel ook nog anderen ( buiten je eigen organisatie) uit voor zo’n cursus in huis. Datum bepalen we in overleg. De kosten bedragen € 2.850,00, geen BTW nodig, voor maximaal 30 deelnemers. Stuur even een e-mail om deze dag te boeken!