Ontmoet het team

van Van Leijen Overheidsrecht

Marian Veenker
Administratief medewerkster

Marian is ons administratieve geweten en praktische steun en toeverlaat. Marian is de prettige stem aan de telefoon, de sympathieke vinger aan de pols en altijd springt ze bij om zaken soepel en prettig te laten verlopen, vooral voor onze cliënten.

Marian werkte jarenlang op een advocatenkantoor en weet alles van de juridische praktijk. Ze is binnen Van Leijen Overheidsrecht ook degene die Social Media in de gaten houdt en onze aanwezigheid daarin verzorgt.

mr. drs. Liesbeth van Leijen
Eigenaar | Jurist

Liesbeth heeft meer dan 25 jaar ervaring bij de overheid. Ze werkte als ambtenaar voor diverse gemeenten en de provincie Noord-Brabant.


In 2010 begon zij Van Leijen Overheidsrecht. Sedertdien hebben tientallen gemeenten hun dossiers aan haar voorgelegd. Vele ambtenaren, gemeentebesturen en andere professionals volgen haar cursussen over verjaring, grondgebruik en dergelijke in de Van Leijen Academie.

Emma Janzig
Juridisch Medewerkster

Emma studeerde cum laude af als politicoloog en binnenkort ook als jurist, beide aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Emma is leergierig, houdt van nadenken over tal van kwesties en stopt niet voordat ze in haar dossiers of bij leerstukken een situatie volledig in kaart heeft gebracht. Ook zij is immers ‘getrouwd’ met Anna: Alles Nagaan Niets Aannemen. Haar brede opleiding en Bossche achtergrond maken dat zij een waardevolle aanwinst is voor ons bedrijf. Emma is veelzijdig en ruim inzetbaar voor onze opdrachtgevers. Emma behoudt rust en overzicht.