Projectcommunicatie Grondzaken

Ook zo’n zin in communicatie? Je staat aan het begin van een nieuw project. Een project waarin je moet communiceren met veel burgers.

Je ervaring met informatie-avonden mag er zijn, maar je hebt gemerkt dat veel mensen toch ook graag individueel informatie willen hebben. Ze willen hun eigen situatie met je bespreken en/of ze snappen nog niet zo goed wat je allemaal van plan bent. Jij bent de professional, maar de burger is leek in deze materie. En kan zich wel eens onterecht zorgen maken.

Hoe dan ook, er is behoefte aan toegankelijke informatie, die ook nog eens helemaal in lijn is met het beleid en het project. En het moet natuurlijk ook nog juridisch in orde zijn, maar dan zonder allerlei jargon.

Dat kan. Dat is ons dagelijks werk. Wij hebben jarenlange ervaring met juridische communicatie. We spreken de taal van gewone mensen. En van techneuten. En we zijn jurist, dus ‘juritaal’ kent voor ons geen geheimen. Wij weten ook hoe je dat allemaal bij elkaar brengt in één boekje, waarin alles staat dat jij graag kwijt wilt aan je publiek. Een boekje met jouw logo er op en helemaal op maat.

Zo’n boekje kan jij vervolgens zonder zorgen uitdelen aan je publiek.

Download de folder