Spreekuur

175,00 incl. BTW

On-line of aan de telefoon. Brandende vraag? Slepende kwestie? Ga in gesprek met iemand die wél precies weet waar het over gaat. Liesbeth geeft je in een telefonisch of online gesprek (via Teams) haar visie op jouw zaak: praktisch, glashelder en betaalbaar.

Boek telefonisch of online spreekuur
Download folder

Op het (digitale) spreekuur gaan we helemaal voor jouw vraag of dossier zitten en krijg je mijn volle aandacht: persoonlijk en praktisch. Na afloop heb je een antwoord waar jij verder mee kan: vakkundig, praktisch en glashelder. We sturen je daarna ook de opname van het spreekuur, zodat je het nog eens kunt naluisteren.

Een spreekuur is natuurlijk geen wondermiddel. Bij moeilijke dossiers moet ook ik er even goed voor gaan zitten. Want vaak zit het toch in de details en die heb je soms op het spreekuur niet meteen paraat of uit een dossier gevist. Dan is misschien een dossieranalyse meer geschikt voor je.

Als je een nadere advies nodig hebt of we komen tot de conclusie dat het dossier toch te ingewikkeld is voor het spreekuur óf we hebben er bijvoorbeeld geen of onvoldoende verstand van, dan krijg je daar eerlijk antwoord op. We wijzen je altijd de weg naar de goede oplossing, óók als die buiten ons kantoor ligt.

Het spreekuur werkt volgens een stappenplan:

  1. Je meldt je aan via deze pagina.
  2. Je betaalt en prikt zelf een datum en tijdstip (je mag ons ook bellen om een datum en tijd af te spreken)
  3. Je vult alle gegevens in.
  4. Wij bevestigen je aanmelding per mail.
  5. Je komt op het spreekuur: digitaal via Teams of aan de telefoon.